Simulator Golf

Herunder finder du en forklaring på hvordan simulator golf virker.

Full Swing Golf simulatoren giver den ultimative indendørs golf oplevelse. Ved at kombinere de allerbedste inden for software, bold sporingssystemer, image projektion og touchscreen kontrol, giver det golfspillere med den mest nøjagtige simulering af golfspillet til rådighed. Selvfølgelig fordi det er indendørs, kan golfspillere spille eller træne til enhver tid og under alle vejrforhold.

Golfspillere kan vælge at træne deres spil, spille golf på en af de 66 berømte baner, eller konkurrere mod deres venner vha. udfordrene spil indbygget i maskinen. Spillere bruger standart udstyr ligesom ude på banen.

Alle slag spilles i simulatoren. Lige fra tee slaget til putningen.maskinens trackingsystem giver spilleren mulighed for alle spille slagene fra overalt i sumulatoren. Som en følge heraf har Full Swing Golf simuleret både kort og tung rough samt sandarealer som man slår fra for at give et mere realistisk billede af sine slag.

Alle elementer af boldens flyvebane spores af de indbyggede infrarøde lasere dvs vinkler,hastighed og spin. I det øjeblik at bolden rammer lærred, overtager et computer genereret billede over og viser hvor din bolde ryger hen på banen. Imellem slagene fortæller maskinen også meter du slog, hvor mange meter du har tilbage til green, vindforhold osv.

Banebrydende software giver mulighed for tilpasning af spillemiljøet som fx: forskellige baner, vind og vejrforhold samt mange spillemåder. Her kan best ball, skins, scramble mm.

Full Swing Golf systemet er meget præcist og ligesom at spille den ægte vare. Hook, slice , topspin og backspin læser den til perfektion. Slå din bold lavt for at undgå de svære vindforhold på St. Andrews og dit slag udføres på samme måde i simulatoren.

“Desværre” læser den også de dårlige slag der gør golfspillet så frustrerende og vanedannende. Kig ind til Simgolf Fyn og dan din egen mening. men der er stor fare for at du bliver “bidt” af det.

SÅ DU ADVARET!!!