Fyraftensmøde

Fyraftensmøde

Bliv medejer af 3 dejlige ferieboliger i Spanien

Simgolf Fyn & Bolig Udland invitere til info møde 
27. februar kl. 17.00 -18.30

Tilmeldling på tlf 65 39 10 10, eller mail info@simgolffyn.dk

Se også deltage på facebook www.facebook.com/SimgolfFyn

Simgolf Fyn er samarbejdspartner på projektet og mødet bliver afholdt i vores lokaler på Munkehatten 5

Formålet med dette møde er at finde familier, som vil indgå i de første 12-3 foreninger. 12-3 delebolig oplever megen interesse og har store forhåbninger om at lukke de første par foreninger allerede i løbet af Marts/April. På infomødet bliver alle detaljer vedr konceptet, mulige boliger, boligtyper, områder, budget, finansiering m.m gennemgået og er man interesseret i at gå videre i processen, så skrives der under på en hensigtserklæring. Det er et stykke papir hvor man sætter sit navn og sin underskrift ved den puljetype man ønsker at tilgå.
Der er en advokat tilstede på mødet og han vil grundigt forklare om de love og regler I skal være opmærksomme på i forbindelse med skøde, samejeroverenskomst, testamente m.v – således at I er ordentligt klædt på og ikke har nogen, som helst tvivl ved at indgå i foreningen med de 11 andre familier.
Herunder bliver forretningsgangen kort beskrevet.

Når 12-3 har 12 hensigtserklæringer på en given pulje (Bronze, Sølv, Guld eller Platin), så indkaldes der til et stiftende møde. Forud for dette møde sender vi jer et aftalekompleks, som underskrives og sendes retur til os.

På det stiftende møde, møder alle 12 familier hinanden for første gang. Alle præsenterer sig selv, og på den måde får man et godt indblik i de øvrige familier, hvem de er, og hvorfor de gerne vil være med i 12-3 delebolig. Hvis man er ok med de andre familier, så skriver man under på stiftelses protokollen (samejekontrakten), og binder sig hermed endeligt til foreningen.
I ugen efter det stiftende møde betaler alle 12 familier prisen for andelen samt et års fællesudgifter ind på foreningens konto.
Og så begynder det spændende arbejde med at finde 3 fantastiske ferieboliger i Spanien til foreningen – og I kan godt begynde at glæde jer. 12-3 kommer til at gøre nogle helt fantastiske boligkøb for deres foreninger. Deres dygtige køberrådgivere har allerede kig på flere gode muligheder til hver forening – men det venter vi med at fortælle om til infomødet 🙂 
Håber at I kunne have interesse i 12-3 projektet og har I mulighed for at møde op til infomødet

Har du brug for en mere tilbundsgående snak forud for mødet så venligst kontakt Christian Boesen på telefon 36 96 48 09 eller via mail christian@bolig-udland.dk

Mere info om konceptet kan findes her – http://www.bolig-udland.dk/12-3-delebolig/

Lukket for kommentarer.