Firmagolf

Efter en vellykket firmagolf turnering sidste vinter åbner FKS og Simgolf Fyn op igen for den nye turnering denne vinter. Turneringen vil køre fra ultimo november til ultimo marts, alt afhængig af hvor mange hold der er tilmeldt.

Hvem kan deltage

Hvorfor stoppe med at spille golf, bare fordi det er vinter og der er sne på banerne. Deltag i vores Simgolf turnering som er åben for alle interesserede. 

1 hold består af 2 spillere + max 1 reserve. Disse 2-3 spillere´s navne skal oplyses inden turneringsstarten.

Opstår der noget uforudset i løbet af turneringen der gør at man er nød til at tilføre en ny spiller kan der søges om dette.

Man opdeles i puljer af 5 til 6 hold alt afhængig af tilmelding og spiller hver 3. tirsdag.

Turneringsplaner for hver pulje bliver udleveret på 1. kampdag. I denne turneringsplan vil det være beskrevet hvilke dage, i skal spille mod diverse modstandere i jeres pulje, samt bane og vejrforhold.

Turnerings HCP

Der spilles bestball stableford med 7/8 handicap over 18 huller. Vi spiller efter de samme regler som i Firmasport Odense´s Kollegagolf turnering udendørs som kan ses på følgende link http://www.firmaidraet.dk/arrangementer-og-staevner/arrangementer/kollegagolf-2012.aspx  Nye golfere starter i HCP 36. Der vil ikke være nogen officiel opvarmning i simulatorene, men alle hold får 1 spand bolde som de kan benytte på drivning range. Der byttes scorekort inden Tee Off, som skal udfyldes under spillet af sine modstander.

Alle dage er der Tee Off kl 18.05

Kamp Point

Vunden kamp giver 2 point og 1 for uafgjort

Finalespil

Det hold i hver pulje der har flest point efter indledende runde, går videre til finalespillet ultimo Marts Kl. 18.05. Ved pointlighed er det flest stableford point der er gældende.

Betaling

Kampgebyr pr. hold er 900 kr. pr. hold. Plus 75 kr. pr. mand pr. kamp i greenfee.

Betaling ved bankoverførsel, skal ske senest 2 dage før turneringsstart, eller på første kampdag i centeret inden Tee Off kl. 18.05.

Reg:3578

Konto:10660602.

Tilmelding

Tilmelding kan foregå via mail info@simgolffyn.dk eller på tlf 65391010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*